Vrijdag postdag – 16 maart

16 maart 1646, Nantes, Johan de Witt 

Vrijdach. Ontfangen een brief van de messieurs te Angers en van monsieur Bessin. Geschreven een aen neve Den Witt en een aen monsieur Bessin. Mon frère een aen mijn eerwaardige vader en een aen ma seur Van Swijndrecht.

Wanneer je een lange tijd in het buitenland verbleef, moest je natuurlijk zorgvuldig het contact onderhouden met het thuisfront. Op vrijdag 16 maart 1646 hielden de gebroeders de Witt in het plaatsje Nantes postdag. Aan ouders, vrienden en hun zus lieten ze weten hoe het met ze ging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s