Hanengevechten in Londen – 17 maart

17 maart 1706, Londen, Cornelis van der Dussen

Ben van daer gegaen na het Latijnse coffij huis, alwaer de heer Doornekroon mij versogt het haane gevegt met hem te gaen sien, het geen wij deede en sagen. Thien coppel, en alsoo thien campen, en van daer na ons huijs geretourneert.

Na zijn wandeling door Hyde Park, bracht Cornelis van der Dussen op 17 maart 1706 een bezoekje aan een koffiehuis waar hanengevechten werden gehouden. Wat hij van deze wedstrijd vond, lezen we helaas niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s